Referenties

Het is altijd fijn om te weten wat deelnemers en opdrachtgevers van mijn werkwijze vinden. Wellicht vind jij het ook prettig om hun ervaringen te lezen. Vandaar dat ik op deze pagina een aantal referenties publiceer.

Wil je zelf een reactie achter laten? Stuur me dan een email met je ervaring, dan plaats ik deze ook.

Deskundig en bevlogen

¨Willemijn is een deskundige en bevlogen trainer en inhoudelijke teamcoach. Vanuit haar jarenlange ervaring in het sociaal domein en met passie, verbindt zij op een aansprekende manier de theorie met de dagelijkse praktijk van onze sociaal wijkteam medewerkers en omgekeerd. Door het stellen van de juiste vragen laat ze medewerkers hun eigen oplossingen vinden voor praktijkvraagstukken. Willemijn is flexibel en een fijn mens om mee samen te werken. Als opdrachtgever kan ik echt op haar rekenen.”

Addy van der Sluijs, projectleider Sociaal Wijkteams Haarlem en Zandvoort.

Fijne energie

 

Willemijn is een respectvol persoon, ze sluit goed aan bij onze vragen en brengt een fijne energie tijdens onze bijeenkomsten. Zij heeft èn een helikopter view en krijgt boven tafel wat er werkelijk speelt waardoor we altijd weer een stap vooruit komen. Fijn dat ze eigen voorbeelden gebruikt, leer veel van haar kennis, vooral ook hoe je iets anders kunt aanpakken.
Een Sociaal wijkteam uit Haarlem

Wikt

   06 400 06 299          info@wikt.nl